Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd.

Εκτιμώ τη βοήθεια από το Paul, είναι prefessional και ξέρει ακριβώς ποια μέρη Ι ανάγκη. Η ΓΑΤΑ μου έχει πάει πίσω να εργαστεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

—— Raphael

Πήρε την τελική κίνηση και όμορφός του σκέφτομαι. Πρέπει να το συγκεντρώσουμε στον εκσκαφέα Hitachi μας ZX330, οι μηχανές μου πηγαίνουν να λειτουργήσουν πάλι τώρα. Πολλές ευχαριστίες

—— Kevin

Η γρήγορη αποστολή, τα προσεγγισμένα μέρη είναι καλή ποιότητα, η μηχανή μας επισκευάζεται και τρέχει τέλεια στη μέγιστη δύναμη. Σας ευχαριστούμε, ο Θεός ευλογεί.

—— Μωάμεθ

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd.

1 2 3
Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd.
Co. μερών μηχανημάτων Anto Guangzhou, ΕΠΕ. Αποθήκη-1 Αποθήκη εμπορευμάτων-2
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Ωκεανία
Μάρκες : ANTO
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~200
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

CWHO ΕΊΜΑΣΤΕ: Είμαστε επαγγελματικός προμηθευτής ανταλλακτικών εκσκαφέων.

 

ΤΙ: Τα μέρη μηχανών κάλυψης αλυσιδών εφοδιασμού μας, τα υδραυλικά μέρη, η τελικά κίνηση και τα μέρη εργαλείων ταλάντευσης, μέρη συστημάτων προσγείωσης, ΠΑΙΡΝΟΥΝ τα μέρη σύνδεσης, μέρη κλιματισμού, γρήγορα μέρη ένδυσης. Έχουμε εξυπηρετήσει είτε στην εγχώρια αγορά είτε την υπερπόντια αγορά, πάνω από η εμπειρία 8 ετών στην περιοχή μερών εκσκαφέων επιτρέπει σε μας για να έχει τη σταθερές συνεργασία και την εταιρική σχέση με πολλούς υπερπόντιους πελάτες.

 

ΠΟΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ: Κατασκευαστικό εταιρεία, χονδρέμπορος μερών εκσκαφέων, έμπορος μερών εκσκαφέων, κυβέρνηση, προσωπική.

 

Η ικανοποίηση πελατών και η βέλτιστη απόδοση μηχανών είναι αυτό που τα μέρη ANTO προσπαθούν για με την παροχή της μεγάλης αποθήκευσης των ανταλλακτικών, αξιόπιστη υπηρεσία και εύκολα - διαθέσιμο απόθεμα. Περίπου 95% όλοι ο καύτερα - τα γνωστά εμπορικά σήματα (JCB του Caterpillar KOMATSU Hitachi VOLVO Hyundai Doosan Kobelco Kato Sumitomo, SANY, XCMG, LONGKING, και ούτω καθεξής) των μερών εκσκαφέων είναι συνεχώς στο απόθεμα.

 

«Ο πελάτης μπορεί να πάρει την ποιότητα και η σωστή τιμή μερών στην καλύτερη περίπτωση, ο πιό σύντομα τρόπος» είναι ο τελικός στόχος μας.

 

ΚΙΝΑ Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Έχουμε τώρα τη μεγαλύτερη αποθήκη εμπορευμάτων μερών και το βελτιωμένο σύστημα αποθήκευσης, κυβικό δωμάτιο μετρητών 90 000 καθιστώντας το πιθανό στην αποθήκευση τα ο συνηθέστερα απαραίτητα μέρη μηχανημάτων κατασκευής για τη στιγμιαία παράδοση για τη χρήση πελατών urgent.

 

ΚΙΝΑ Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Μπορούμε να παρέχουμε τα ανταλλακτικά για τα διαφορετικά είδη αιτήματος, είτε για τα γνήσια ανταλλακτικά, τα μέρη cOem, aftermarket τα μέρη, είτε τα από δεύτερο χέρι χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά.

 

ΚΙΝΑ Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Εφοδιάζουμε τους διάφορους τύπους συνελεύσεων της υδραυλικής αντλίας, της τελικής κίνησης και της κίνησης ταλάντευσης, βαλβίδα ελέγχου, cOem ή γνήσιος, από την Κορέα και την Ιαπωνία, ή η Κίνα έκανε.

 

ΚΙΝΑ Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Μπορείτε να βασιστείτε σε μας για τη διάφορη σειρά των ανταλλακτικών όπως κατωτέρω:

Ανταλλακτικά μηχανών, μέρη διαδρομής συστημάτων προσγείωσης, μέρη εξαρτήσεων σφραγίδων, ηλεκτρικά ανταλλακτικά, υδραυλικά ανταλλακτικά, κάδος σύνδεσης και ανταλλακτικά διακοπτών βράχου.

 


 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Paul

Τηλ.:: 0086-15920526889

Φαξ: +86-20-89855265

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)