Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

Εκτιμώ τη βοήθεια από το Paul, είναι prefessional και ξέρει ακριβώς ποια μέρη Ι ανάγκη. Η ΓΑΤΑ μου έχει πάει πίσω να εργαστεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

—— Raphael

Πήρε την τελική κίνηση και όμορφός του σκέφτομαι. Πρέπει να το συγκεντρώσουμε στον εκσκαφέα Hitachi μας ZX330, οι μηχανές μου πηγαίνουν να λειτουργήσουν πάλι τώρα. Πολλές ευχαριστίες

—— Kevin

Η γρήγορη αποστολή, τα προσεγγισμένα μέρη είναι καλή ποιότητα, η μηχανή μας επισκευάζεται και τρέχει τέλεια στη μέγιστη δύναμη. Σας ευχαριστούμε, ο Θεός ευλογεί.

—— Μωάμεθ

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η ικανοποίηση πελατών και η βέλτιστη απόδοση μηχανών είναι αυτό που τα μέρη ANTO προσπαθούν για με την παροχή της μεγάλης αποθήκευσης των ανταλλακτικών, αξιόπιστη υπηρεσία και εύκολα - διαθέσιμο απόθεμα. Περίπου 95% όλοι ο καύτερα - τα γνωστά εμπορικά σήματα (JCB του Caterpillar KOMATSU Hitachi VOLVO Hyundai Doosan Kobelco Kato Sumitomo, SANY, XCMG, LONGKING, και ούτω καθεξής) των μερών εκσκαφέων είναι συνεχώς στο απόθεμα.

   

  «Ο πελάτης μπορεί να πάρει την ποιότητα και η σωστή τιμή μερών στην καλύτερη περίπτωση, ο πιό σύντομα τρόπος» είναι ο τελικός στόχος μας.

   

  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Έχουμε τώρα τη μεγαλύτερη αποθήκη εμπορευμάτων μερών και το βελτιωμένο σύστημα αποθήκευσης, κυβικό δωμάτιο μετρητών 90 000 καθιστώντας το πιθανό στην αποθήκευση τα ο συνηθέστερα απαραίτητα μέρη μηχανημάτων κατασκευής για τη στιγμιαία παράδοση για τη χρήση πελατών urgent.

   

  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Μπορούμε να παρέχουμε τα ανταλλακτικά για τα διαφορετικά είδη αιτήματος, είτε για τα γνήσια ανταλλακτικά, τα μέρη cOem, aftermarket τα μέρη, είτε τα από δεύτερο χέρι χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά.

   

  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Μπορείτε να βασιστείτε σε μας για τη διάφορη σειρά των ανταλλακτικών όπως κατωτέρω:

  Ανταλλακτικά μηχανών, μέρη διαδρομής συστημάτων προσγείωσης, μέρη εξαρτήσεων σφραγίδων, ηλεκτρικά ανταλλακτικά, υδραυλικά ανταλλακτικά, κάδος σύνδεσης και ανταλλακτικά διακοπτών βράχου.

   

  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3
  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Paul

Τηλ.:: 0086-15920526889

Φαξ: +86-20-89855265

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)